Libnet.ro
UNICEF

20:30

Jaguar E-type Zero este cea mai frumoasa masina electrica de pana acum

Playtech Playtech,
Jaguar E-type Zero este cea mai frumoasa masina electrica de pana acum

Cu un design desprins din anii `60, Jaguar E-type Zero este bolidul care va reusi de unul singur sa-ti schimbe opinia despre masini electrice. Indiferent daca se va materializa sau nu vreodata intr-o masina electrica de serie, acest concept electric demonstreaza viziunea celor de la Jaguar pentru masinile electrice. E-type Zero se bazeaza pe modelul []. continuă pe Playtech

Tara care a fost votata ca fiind cea mai frumoasa din lume

Cititorii ghidurilor de calatorie Rough Guide au ales Scotia drept cea mai frumoasa tara din lume, informeaza The Independent si Metro. Potrivit lui Malcolm Roughead, director executiv al.

Cum arata sotia lui Pavel Bartos. Ea e cea mai mare calitate a mea

Pavel Bartos este foarte discret atunci cand vine vorba despre viata lui personala. Eu am un mare noroc, unul enorm. E sotia mea, Anca. De fapt, sotia mea e cea mai mare calitate a mea,.

Cea mai simpla conserva pentru iarna. Cum faci zacusca traditionala, un preparat delicios dupa reteta bunicii

O reteta de zacusca, pregatita in mod clasic, la foc de lemne si in oala de tuci, ca la mama acasa, e cea mai buna alegere pentru un preparat delicios care sa fie savurat iarna.

Prognoza meteo pentru joi si vineri. Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. JOI iN TARA Vor fi innorari temporare si pe arii restranse va ploua slab in cursul zilei in n.

Seceta pedologica in cea mai mare parte a tarii. Vreme mai calda decat in mod normal

Administratia Nationala de Meteorologie anunta seceta in cea mai mare parte a tarii. Potrivit masuratorilor, continutul de apa in stratul de sol 0-20 centimetri, se situeaza in limite scazute si deosebit de scazute.

Statele Unite sunt amenintate de un nou uragan devastator. Va fi cea mai puternica furtuna din Atlantic a ultimului deceniu

Americanii nici nu si-au revenit bine dupa ce a trecut Harvey, ca se pregatesc pentru un alt uragan devastator. Potrivit specialistilor, IRMA reprezinta cea mai puternica furtuna din Atlantic a ultimului.

Economia zonei euro poate inregistra cea mai rapida crestere din ultimul deceniu

Economia zonei euro poate inregistra cea mai rapida crestere economica din ultimul deceniu, chiar daca avansul serviciilor a incetinit in august la cel mai scazut ritm de la inceputul anului, conform datelor publicate azi de IHS Markit.

Romania a inregistrat in iulie a doua cea mai mare crestere a vanzarilor cu amanuntul din UE

Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere a vanzarilor cu amanuntul din UE in iulie, de 8,8%, fata de iulie 2016. Avansul in UE a fost de 2,7%, in zona euro de 2,6%, potrivit datelor publicate azi de biroul european de statiatica, Eurostat.

Anamaria Prodan a dezvaluit care este cel mai de pret lucru pe care il detine

Anamaria Prodan a dezvaluit, intr-o emisiune TV, care este cel mai de pret lucru pe care il detine. Nu este ceva costisitor, dar are o valoare sentimentala pentru cunoscuta impresara. Cel mai.

Conceptul Future-Type: Viziunea Jaguar pentru anul 2040 si mai departe

Jaguar FUTURE-TYPE este un model premium compact, conceput pentru a raspunde nevoilor de mobilitate ale generatiilor viitoare. Jaguar FUTURE-TYPE este un concept complet autonom care isi imagineaza mobilitatea intr-o lume in care clientii Jaguar pot alege un FUTURE-TYPE complet incarcat, la cerere. Oferind o privire in viitor, este o masina pentru o lume a autonomiei, conexiunii, electricitatii si mobilitatii comune.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )